Muratpaşa'da muhtarlar buluşması

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

23 Ağustos 2013 Cuma 18:23
Muratpaşa'da muhtarlar buluşması
Başkan Evcilmen, "Muhtarlarımızın, 'Başkan, bir toplantı yapalım bazı şeyleri masaya yatıralım paylaşımlarda bulunalım' talebini çok yerinde görmüştüm. Daha rahat, ucu açık, geniş zamanlı bir toplantı yapalım istedim. Bu toplantılar, sorunların kısa vadede çözümü için son derece yararlı oluyor" dedi.

Toplantının klasik format dışında son derece keyifli geçtiğini belirten Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Başkan Evcilmen'e teşekkür etti. Toplantının ardından muhtarlara kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Süleyman Evcilmen, toplantıya katılan Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 23.08.2013 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.