Muratpaşa yaz okullarına muhteşem kapanış

Muratpaşa Belediyesi'nin, hentbol, basketbol, cimnastik, futbol, tenis, yoga, futbol kaleci eğitimi, sabah sporu ve tekvando branşlarında açtığı Yaz Spor Okulu, sertifika dağıtım töreniyle sona erdi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 16:19
Muratpaşa yaz okullarına muhteşem kapanış
Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda düzenlenen kapanış törenine, Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Belediye Meclis üyeleri ile sporcuların aileleri katıldı. Toplam 9 branşta 24 Haziran- 4 Eylül tarihleri arasında eğitim gören 3 bin genç sporcu sertifikalarını, Başkan Evcilmen ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri'nin elinden aldı.

Sertifika töreni öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Zafer Kupası'nda 30 takım arasında şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor Basketbol Takımı'na madalyalarını, Başkan Evcilmen verdi. Genç sporcularla, velilerin alkışlarla tezahüratta bulunduğu Başkan Evcilmen, gelenekselleşen yaz spor okulu ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının yanı sıra, amatör spora ve sporun altyapısına katkı sağladıklarını söyledi. Yaz Spor Okulu'nda eğitim alan çocukların sunduğu gösteriyi ilgiyle izleyen Başkan Evcilmen'e, küçük sporcular teşekkür ederek çiçek verdi. 

Son Güncelleme: 04.09.2013 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.