Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramı yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden biri olan Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak.

01 Temmuz 2025 Salı 12:25
Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramı yapılacak


ANTALYA (İHA) -
Muharrem ayı boyunca, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı aşevlerinde özenle hazırlanan aşureler Antalya'nın dört bir yanında vatandaşa ikram edilecek.

Aşure geleneği sürecek
Bu yıl gerçekleşecek aşure ikramına ilişkin bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Funda Alpaslan Talay, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl da aşure geleneğimizi sürdüreceğiz. Merkez aşevimiz, Manavgat ve Alanya aşevlerimizde özenle hazırlanan aşurelerimizi 19 ilçemizde Antalya halkıyla buluşturacağız. Bu önemli geleneği sürdürürken, Antalyalı hemşehrilerimizi de ikramlarımızı kabul ederek, paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.