Manavgat Yeniköy’e yeni hat

Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta susuz mahalle bırakmıyor. ASAT ekipleri, Manavgat Yeniköy’e yeni içme suyu hattı çekti. Ilıca’dan çekilen 4.5 kilometrelik yeni içme suyu hattı mahalle sakinlerini sevindirdi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 16:44
Manavgat Yeniköy’e yeni hat

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ilçe ziyaretlerinde vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı genişleyen Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle ilçelerde yol ve su sorunlarına titizlikle eğilmesi ve çözmesi halkı mutlu ediyor.

TÜREL’E TEŞEKKÜR

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Manavgat’ta da susuz mahalle bırakmamak için aralıksız çalışan ASAT, Yeniköy mahallesinde ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelen içme suyu hattını yeniledi. Manavgat Ilıca’dan 4.5 kilometrelik yeni hat çekilerek Yeniköy’e su verildi. Yeni hat ile artık çeşmelerinden gürül gürül su akan Yeniköylüler, büyük sevinç yaşıyor. Yeniköy Muhtarı Abdullah Kavuklu, Başkan Türel’in verdiği sözü kısa zamanda gerçekleştirdiği için teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 05.10.2015 15:06
Anahtar Kelimeler:
ASATManavgat Ilıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.