Kepez’de katılımcı demokrasi var

Başkan Hakan Tütüncü, toplumun siyasi ve sivil kesimlerini düzenlediği hizmet gezilerine davet ederek hem yatırımların geniş bir kesim tarafından yerinde görülmesini sağlıyor hem de birçok kimsenin görüşünü dinleyerek hizmetleri şekillendiriyor.

18 Ağustos 2015 Salı 12:03
Kepez’de katılımcı demokrasi var


Şehrin ortak aklına danışarak yatırımlarını hayata geçirmeye önem veren Başkan Hakan Tütüncü, yapımını başlattığı yatırımları siyasi ve sivil inisiyatifin denetimine açıyor.
Başkan Tütüncü, yapımı süren veya tamamlanma aşamasına gelen yatırımların yerinde incelenmesi amacıyla hizmet tanıtım gezileri düzenliyor.

Tütüncü, bu gezilere partisinin il ve ilçe teşkilatının yöneticilerini, belediyenin iktidar ve muhalefet partilerinin meclis üyelerini, iş adamlarını, mahalle muhtarlarını, kanaat önderlerini, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de davet ediyor.

Davetliler, gezide hem yatırımları yerinde inceleme hem de yatırımla ilgili düşüncelerini Tütüncü’ye iletme imkânı buluyor.
Hizmetleri yerinde tanıtıyor















Başkan Hakan Tütüncü, düzenledikleri hizmet gezileri ile yatırımları ve sosyal projeleri yerinde tanıttıklarını söyledi.
Her ayın belli vakitlerinde bu ziyaretleri tekrar ettiklerini aktaran Tütüncü, Hizmet gezilerinin amacını şöyle özetledi: “O kadar çok hizmet yapıyoruz ki, partimin teşkilatındaki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz bu çalışmalarımızı takip etmekte güçlük çekiyorlar. Adeta belediyemizin hızına yetişmekte zorlanıyorlar. Kepez Belediyesi, halkına hizmet etmek için dur durak bilmeden, yerine göre 18 saat mesai yaparak çalışan bir belediyedir. Hizmet üretmek zor bir iş ama hizmetleri takip etmek de kolay bir iş değil. Arkadaşlarımız yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde görsünler istiyoruz. Hem de arkadaşlarımızın görüş, düşünce ve önerileriyle hizmetleri daha da ileriye götürmek arzusundayız. Toplumun temsilcileri, bazen gazetelerden, dergilerden, internetten ya da sosyal medyadan takip ettikleri hizmetleri yerinde görme imkanı buluyorlar. Görüş, düşünce ve önerilerini de paylaşıyorlar.”

Tütüncü, hizmet gezilerine muhalefet partilerinin meclis üyelerinin, toplumun çeşitli kesimlerinin temsilcilerinin ve gönül dostlarının da eşlik ettiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 18.08.2015 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.