Kepez'de 'Havacılık Fotoğraf Sergisi'

Kepez Belediyesi ve THK, havacılık sektörünü gençlere sevdirmek amacıyla "Havacılık Fotoğraf Sergisi ve Model Uçak Gösterisi" etkinliği düzenledi.

18 Eylül 2013 Çarşamba 11:14
Kepez'de 'Havacılık Fotoğraf Sergisi'
Kepez Belediyesi'nin, yeni kültür ve sanat sezonunu açtığı etkinliğe, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM) ev sahipliği yaptı.
Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi'nin, Kepez Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği sergide, kurumun havacılık faaliyetlerinin tanıtıldığı 36 adet fotoğraf yer alıyor.
EBKM fuayesinde yapılan " Havacılık Fotoğraf Sergisi"nin açılışına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, kurumun yöneticileri ve lise öğrencileri katıldı.

THK "İstikbal göklerdedir" anlayışını perçinledi
Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada Havacılık Fotoğraf Sergisi ve Model Uçak Gösterisi" etkinliği ile yeni kültür-sanat sezonunu açtıklarını söyledi. 
Tütüncü, Atatürk, THK'yı, yeni Türkiye kurulurken, Cumhuriyetin ilk yıllarında, büyük bir vizyon ortaya koyarak "İstikbal göklerdedir. " anlayışını perçinlemek için kurduğunun altını çizdi.

"Milletçe THK'ya sahip çıkmalıyız"
THK'nın, ülkeye, Türk havacılığına önemli değerler kazandırdığına işaret eden Tütüncü, "THK'nın, en önemli işlevlerinden bir tanesi de milletçe ufkumuzu yükseltmek ve istikbale doğru yüzümüzü çevirmektir. Sergi bu manada önemlidir. Son yıllarda THK'daki gelişmeler, milletçe göğsümüzü kabartıyor. Güzel bir üniversiteye sahip olan THK, gençlere uçuş hayalleriyle ilgili önemli görevi yerine getiriyor. Bu nedenle milletçe THK’ya sahip çıkmalıyız. " ifadesini kullandı. 

Kepez'de sanat sezonu açıldı
Başkan Hakan Tütüncü, ilçe halkını yeni sezonda birbirinden güzel etkinliklerle buluşturacaklarına dikkat çekerek, konuşmasına şöyle devam etti: "Geçtiğimiz yıllarda hem yatırımlar noktasında önemli adımlar attık hem de şehir kültürü oluşturma adına kültür, sanat ve sportif faaliyetlerine önem verdik. Bunun neticesinde EBKM gibi güzel tesisler ortaya çıktı."

Gösteriler nefesleri kesti
THK Antalya Şube Başkanı ,Vasıf Yüceliş de Havacılık Fotoğraf Sergisi ve Model Uçak ve Helikopter Gösterisi" etkinliğine desteklerinden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından Tütüncü, diğer davetlilerle birlikte kurdeleyi keserek, sergiyi ziyarete açtı. Yüceliş, sergiyi gezdirdiği Başkan Hakan Tütüncü'yü, fotoğraflarla ilgili bilgilendirdi. Serginin açılışın ardından EBKM'nin yanındaki kent meydanında model uçak ve model helikopter gösterisine geçildi. Ahmet Baştuğ, uzaktan kumanda ile uçurduğu zagi (uçan kanat) ile Davut Şahin ise uzaktan kumanda ile yönlendirdiği model helikopter ile gösteri yaptı. 
Başkan Tütüncü ve öğrencilere gösterileri ilgiyle izlediler.  

Son Güncelleme: 18.09.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.