Kepez okulları yeni eğitim yılına hazırladı

Kepez Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı, sorunsuz bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçedeki birçok okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

13 Eylül 2013 Cuma 11:14
Kepez okulları yeni eğitim yılına hazırladı
Kepez Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ilçedeki okulların fiziki alandaki eksikliklerini giderdi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bazı okulların fiziki alanda yaşadığı sıkıntıları çözdü.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında okullara yaptığı ziyaretlerde talep edilen hizmetler de karşılandı.

Okullara bakım ve onarım hizmeti
Fen İşleri Müdürlüğü, Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi’nde, Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Ersoy, Duraliler ve Ali Rıza Altıntaş ilköğretim okullarının bahçesinde sıcak asfalt çalışması yaptı. 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise ilçedeki birçok okulda, ağaç budanması, çimlerin biçilmesi, bahçelere masa-bank konulması ve kilit taşı döşenmesi gibi çalışmalar gerçekleştirdi.
Oluşturulan bir ekip tarafından ilçedeki okulların iç ve dış hijyen temizliği de 15 günde bir periyodik olarak yapılıyor.

Eğitime destek sürecek

Kepez Belediyesi, okulların bakım ve onarımını yapmanın yanı sıra, eğitim-öğretim dönemi boyunca öğrencilere yönelik bir çok sosyal-kültürel etkinlik ile çeşitli yarışmalar da düzenleyecek. 
Başkan Hakan Tütüncü de okullara hizmet desteklerinin eğitim dönemi boyunca devam edeceğini belirterek, “ Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Eğitime yüzde yüz destek veren bir anlayışla yeni eğitim yılında da okullarımızın, öğrencilerimizin yanında olacağız.” açıklamasını yaptı.  

Son Güncelleme: 13.09.2013 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.