KAMUOYUNUN DİKKATİNE;

Büyükşehir Belediyesi aralık ayı olağan toplantısında yaşanan Aksu’da Menderes Türel’in isminin bir caddeye verildiği yolundaki yanlış anlaşılma nedeniyle bir kamuoyu açıklaması yapma zorunluluğu doğmuştur.

09 Aralık 2015 Çarşamba 16:12
KAMUOYUNUN DİKKATİNE;


Büyükşehir Belediyesi aralık ayı olağan toplantısında yaşanan Aksu’da Menderes Türel’in isminin bir caddeye verildiği yolundaki yanlış anlaşılma nedeniyle bir kamuoyu açıklaması yapma zorunluluğu doğmuştur. Meclisteki bir gündem maddesinde Aksu’da Menderes Türel Caddesi bulunduğu belirtilmiş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel de şaşkınlığını dile getirerek, kamu kaynakları ile yapılmış bir yere kendi isminin verilmemesi konusundaki hassasiyetini ifade etmiştir.

Basın yayın kuruluşlarında geniş yer bulan bu konu hakkında Aksu Belediyemiz de bir araştırma yapmış bulunmaktadır. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce yapılan araştırma sonucunda belediyemiz sınırları içerisinde Menderes Türel ismini taşıyan herhangi bir cadde ya da sokak ismine rastlanmamıştır. Ancak HALK tarafından bazı caddelere şifahen Menderes Türel caddesi denildiği, vatandaşlar arasında bazı caddelerin bu şekilde dile getirildiği tespit edilmiştir. Aksu Belediye Meclisimizde Menderes Türel isminin bir caddeye verilmesi gibi bir konu gündeme gelmediği gibi, herhangi bir resmi kayda da rastlanmamıştır.

Son Güncelleme: 09.12.2015 16:26
Anahtar Kelimeler:
Menderes TürelCaddeIsim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.