İmarlı yollar ulaşıma açılıyor

Kepez Belediyesi, gecekondu dokusunun yoğun olarak bulunduğu mahallerde şehirleşme sürecine hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak da Şafak Mahallesi’yle Avni Tolunay Mahallesi’ni yeni açtığı yollarla birleştiriyor.

24 Haziran 2014 Salı 13:20
İmarlı yollar ulaşıma açılıyor
Kepez Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması açısından, imarlı yolların ulaşıma açılması çalışmalarını hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü, üzerlerinde bulunan ve tapu tahsisi yapılan gecekonduları vatandaşların rızasıyla yıkarak, imarlı yolları, Kepezlinin kullanımına açmaya devam ediyor.

‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla başlatılan yol çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 5 yılda sathi kaplama ve sıcak asfalt olmak üzere toplamda yaklaşık bin 300 kilometre yol asfaltladı.

İlçenin doğu bölgesinde, modern yapılaşmaya hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Şafak Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Şafak Mahallesi ile Avni Tolunay Mahallesi arasına açılan yol çalışmalarının 10 gün içerisinde bitmesi bekleniyor.

İlçede 15 yıldır açılamayan imarlı yolları, kısa bir sürede ulaşımın hizmetine soktuklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yeni yolları açarak, Kepez’e şehir kimliği kazandırıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü personelimiz, dozerler, greyderler, kamyonların neredeyse tamamı şu an ilçede hizmete ara vermeden devam ediyor. Son açtığımız yollarla birlikte de Kepez’de çıkmaz sokak kavramı artık tarih oluyor. Yeni yollarla hem sokaklar buluşuyor, hem de mahalleler şehirleşme açısından düzgün bir görünüm kazanıyor.” dedi. 

Son Güncelleme: 24.06.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.