Halkın Portakalı'nda Eğitimler Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 4-11 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek 5. Halkın Portakalı Kısa Film Atölyesi'nde eğitimler devam ediyor.

16 Ağustos 2013 Cuma 12:00
Halkın Portakalı'nda Eğitimler Devam Ediyor
Antalya'nın farklı bölge, semt ve mahallelerinden, farklı meslek, yaş ve sosyal gruplardan kişilerin yer aldığı projeye bu yıl ilçelerden de katılımlar oldu. Konusunda deneyimli ve uzman eğitimciler tarafından verilmekte olan teorik ve pratik eğitimler Ağustos ayı boyunca devam edecek. "Senaryo", "kurgu","ses ve görüntü", "film yapımı", "sinematografik anlatım", "müzik" ve "oyunculuk" dallarındaki eğitim sürecinde oluşacak gruplar, 31 Ağustos'tan itibaren film çekimlerine başlayacaklar.

Halkın Portakalı filmlerinin bu yılki ana teması "Ben, Antalya" olarak belirlendi. Çekimleri tamamlanan ve festival programı kapsamında gösterime giren filmler Halkın Portakalı ödülü için yarışacak. Yarışma sonunda birinci gelen filme 15 bin, ikinci filme 10 bin, üçüncü gelen filme 5 bin TL olmak üzere toplam 30 bin TL parasal ödül verilecek. 

Son Güncelleme: 16.08.2013 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.