Duraklara Otobüs Saatleri Asıldı

Aksu Belediyesi, ilçenin ulaşım sorunlarını çözmek için verdiği sözleri teker teker yerine getiriyor.

15 Ekim 2015 Perşembe 14:33
Duraklara Otobüs Saatleri Asıldı
ULAŞIMDA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

 Yapılan mahalle toplantılarında ulaşımla ilgili gelen talepler arasında otobüs ve minibüslerin hangi saatlerde duraklarda olacağının belirlenmesi geliyordu. Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri olan aynı zamanda Ulaşım Komisyonunda görevli olan Yaşar Sözen ve Ercan Ak’ın girişimleri ile bu sorun tamamen ortadan kaldırıldı. Duraklara, hangi levhaların saat kaçta geçeceği asılarak, vatandaşların saatlerce duraklarda araç beklemesinin önüne geçildi.

Aksu’da ulaşım sorunları çözülüyor, vatandaş rahat bir nefes alıyor. Halktan gelen talepler doğrultusunda duraklara toplu taşım araçlarının hangi saatlerde geçeceğinin asılması konusunda çalışmalar geçen hafta başlatıldı ve kısa sürede de çözüme kavuşturuldu. Konunun çözümü için muhtarlara söz vermiş olan Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan aynı zamanda Ulaşım Komisyonunda Başkan Yardımcılığı yapan Yaşar Sözen, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile konuyu görüşerek geçen hafta çizelgelerin hazırlanmasını sağladı, ardından da kısa sürede levhaların durağa monte edilmesini sağladı. Sözen, 35 mahalledeki tüm duraklara çizelgelerin asılmasını bire bir takip ederek sorunun tarihe karışmasını sağladı.

SÖZEN, “SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Sözen, “Halk, duraklardan hangi saatte araçların geçeceğini bilmediği için durağa erken çıkıp dakikalarca araçları beklemek zorunda kalıyordu. Bu konunun çözümü için halkımıza söz verdik ve şimdi bu sözümüzü yerine getirdik. 35 mahallemizdeki tüm duraklara araçların geçiş saatleri asıldı. Bizler, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Otobüsçüler Odası ve Meclis Üyemiz Ercan Ak ile birlikte ilçenin ulaşım sorunlarını teker teker ve zamanla çözüme kavuşturuyoruz. Halkımız bize zaman tanısın diğer sorunları da görev süremiz içinde çözmek için elimizden geleni yapacağız. Biz asla boş vaatler vermiyoruz, yapacağımız şeyler için söz veriyoruz ve mutlaka da yerine getiriyoruz. ” dedi. 


Son Güncelleme: 15.10.2015 14:43
Anahtar Kelimeler:
AksuOtobüsDurakSaat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.