Cengiz Aldemir imardan başlıyor

Aksu’nun bir kent olma özelliği taşımayan nadir ilçelerden biri olduğuna dikkati çeken CHP Belediye Başkan Adayı Aldemir, “Aksu’da çözüme ulaşmış hiçbir ciddi planımız ve projemiz olmamış. Bu yüzden ilk yapacağımız iş imar ve planlama olacaktır” dedi.

01 Mart 2014 Cumartesi 11:22
 Cengiz Aldemir imardan başlıyor

CHP Aksu Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, modern, yaşanabilir; kendi doğal ve kültürel dokusuyla uyumlu bir Aksu yaratmak adına yola çıktığını belirterek, “Yönetim felsefemizin temeli; şeffaf, hesap verilebilir, demokratik, katılımcı, halktan ve haktan yana bir anlayıştır. Yaptığımız her işin hesabını beş yılda bir değil, düzenli olarak yapacağımız mahalle toplantılarımızda vereceğiz” dedi.

Gökdere’de 2 kat fazla katılım
Son olarak Gökdere’de halkla buluşan Cengiz Aldemir, bu toplantıyla ilgili izlenimlerini şöyle dile getirdi: “8 Meclis üyesi adayımız, ilçe yönetimimiz ve ben, Gökdere’de hep birlikte bir akşam toplantısı yaptık. Çevre halkının katılımı, daha önce yaptığımız katılımın en az iki katıydı. Yoğun bir gün olması bizi çok çok mutlu etti. Tek yönlü konuşma havasından çıkıp, soru cevap şeklinde sohbet havasına döndük. Yörenin özel sorunları mera ve Hazine arazileri, ayrıca genel politika ile ilgili bazı özel sorular, onun dışında genel projeler ve bölgeye özgü projelerimizi kendilerine tanıttık. Halkımızın kafasına takılan en küçük sorulara dahi cevap vermeye çalıştık. Hem halkımız hem de biz son derece mutlu bir şekilde ayrıldık.”

Aksu’da olmayan sorun yok
Aldemir, Gökdere ve diğer mahallelerde vatandaşlara seslenirken, şunları söyledi: “Aksu coğrafyasında olmayan sorun neredeyse yok. Gittiğim her yerde bunu vurguluyorum. Biz Antalya’nın 5 merkez ilçesinden birisiyiz. Ama ilçe özelliği, kent özelliği taşımayan, belki de nadir tek ilçesiyiz. Aksu’da çözüme ulaşmış hiçbir ciddi planımız ve projemiz olmamış. Bu yüzden ilk yapacağımız iş imar ve planlama olacaktır. İmar ve planlamanız yok ise kesinlikle herhangi bir şey yapamazsınız. Göreve geldiğimiz ilk bir yıl içinde halkımızla birlikte imar planı problemleri ve plan ihtiyacı olan bölgeler tespit edilip, Büyükşehir Belediyemizle birlikte yeni planlar yapılıp uygulamaya konulacaktır. Böylece modern Aksu’ya geçiş sağlanacaktır. Halkımızın beklentisi doğrultusunda, onların ihtiyacına uygun projelendirilmiş konutlar yapılması sağlanacaktır.”
 

Son Güncelleme: 01.03.2014 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamdi alkan 2014-03-02 08:33:49

değerli hocam aksu ya bir güneş gibi doğdunuz. halkımız bu güneşin farkında. allahım sizi nazarlardan korusun.

Avatar
AKSUYA CERRAH ELİ DEĞECEK 2014-03-03 10:15:16

kardeşlerim dörüts siyasetci kimsenin arkasindan atip tutmuyor halal olsun adama tam destekcinim aksu senin gibi başkani olmali