Çalışana lafla sahip çıkılmaz

Tütüncü, bazı belediyelerde çalışan taşeron şirket işçilerinin maaşlarına kavuşamadıklarını ifade etti.

28 Aralık 2013 Cumartesi 14:53
Çalışana lafla sahip çıkılmaz

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi çalışanlarının ücretlerini zamanında ödediklerini, belirterek, "İşçisine, memuruna, çalışanına sahip çıkmak lafla olmuyor" dedi. Taşeron şirket çalışanlarının maaşlarının da zamanında ödendiğini kaydeden Tütüncü, bazı belediyelerde çalışan taşeron şirket işçilerinin maaşlarına kavuşamadıklarını ifade etti.

Başkan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Tütüncü, Fen İşleri çalışanlarıyla her fırsatta bir araya geldiğini, el ele gönül gönüle Kepez'e güzel hizmetler kazandırdıklarını anlattı. Personele "Sizler bizim çalışanlarımızsınız. Emeklerinizle, gayretlerinizle bu şehirde kamu hizmeti üretenlersiniz. Hem buradan ekmeğinizi kazanarak, ailenizin gelirine katkı sağlıyorsunuz. Hem de bunun karşılığında halkımıza hizmet etme noktasında çok önemli adımlar atıyorsunuz" diye seslenen Başkan Tütüncü, çalışanlardan ve yönetimden beklenen şeyin hizmet olduğunu kaydetti.

Kepez Belediyesi çalışanlarının ücretlerini zamanında ödediklerini belirten Tütüncü, "İşçisine, memuruna, çalışanına sahip çıkmak lafla olmuyor. Taşeron şirket çalışanlarımızın maaşları da günü gününe ödenmekte. Bazı belediyelerde çalışan taşeron şirket işçileri maaşlarına kavuşamıyorlar. Bizim taşeron şirket çalışanlarımız, maaşlarını günü gününe, hatta gününden önce almaktalar. Biz her zaman siz yuvalarınızda mutlu olun, ücretlerinize derhal kavuşun istedik. Belediyeden alacağınız olmasın istedik. Zihniniz bunlarla bulanmasın istedik" şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 28.12.2013 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.