Büyükşehir Belediyesinde 212 personel memur kadrosuna atandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 5393 Sayılı Belediye Kanunu kapsamında sözleşmeli personel olarak çalışan 212 teknik ve idari personel, yeni yasa gereği memur kadrosuna atandı.

23 Eylül 2013 Pazartesi 12:35
Büyükşehir Belediyesinde 212 personel memur kadrosuna atandı
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ve güçlü kadrosu ile hizmet üreten Antalya Büyükşehir Belediyesinin memur kadrosunu güçlendirdiği belirtildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinde hizmet veren 212 sözleşmeli personelin Resmi Gazete'de yayımlanan 6495 sayılı Kanun kapsamında devlet memuru kadrosuna atandığı bildirilen açıklamada, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar neticesinde işlemleri tamamlanan personelin Belediye Meclisi kararının ardından yeni kadro unvanları ile 15 Ekim'den itibaren çalışmaya başlayacakları kaydedildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, unvan değişikliği gerçekleşen personele başarı diledi. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.