Başkan Yıldırım’dan temizlik vitesi!

Aksu Belediyesi, temizlik hizmetlerinde hız ve verimliliği artırmak için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak 7 milyon lira değerinde 2025 model çöp taşıma tırını Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandıran Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, direksiyon başına geçerek yeni aracı test etti.

03 Ekim 2025 Cuma 17:17
Başkan Yıldırım’dan temizlik vitesi!

Başkan Yıldırım, “Katı Atık Aktarım Tesisinden çöp toplama merkezine 4 kamyonun taşıdığı çöpü artık tek seferde taşıyacağız. Böylelikle hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edeceğiz. Hedefimiz, daha modern ve temiz bir Aksu” dedi.

Yaklaşık 6 ay önce faaliyete geçen Katı Atık Aktarım Tesisi, yeni çöp kamyonları ve atık taşıma treyleriyle araç filosunu güçlendiren Aksu Belediyesi, şimdi de çöp taşıma tırı ile hizmet kapasitesini artırıyor. Yeni araç sayesinde çöp kamyonlarının çöplüğe gitmesi için harcadığı 2 saatlik sürenin ortadan kalkacağını belirten Yıldırım, hem araçların yıpranmasının hem de tamir masraflarının azalacağını söyledi.

“Biz bütün gücümüzle Aksu’yu Antalya’nın en güzel ilçesi yapmak için çalışıyoruz” diyen Yıldırım, vatandaşlara hizmet yolunda emeğin, alın terinin ve zamanın en verimli şekilde kullanılacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.