Başkan Tütüncü’den Kent Ormanı’na ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalılara serin bir ortamda aileleri ile dinlenme imkanı sunan Kent Ormanı’nı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

11 Eylül 2013 Çarşamba 12:12
Başkan Tütüncü’den Kent Ormanı’na ziyaret
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, haftanın her günü, hem piknik yapmaya hem de şehrin sıcak, gürültülü ve gergin ortamından kaçıp, doğayla baş başa kalmak isteyen Antalyalılarla gece gündüz dolup taşan Kepez Kent Ormanı’nı ziyaret etti.

Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman ve Dilaver Tanık ile birlikte Kent Ormanı’nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, Kent Ormanı’nın yeşillikler içerisindeki eşsiz doğası ve manzarası ile Antalyalıların aileleriyle birlikte stres attığı, gezip dolaştığı, piknik yaptığı, rahat nefes alabildikleri bir alan olduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar da Antalya’nın sıcak ve nemli ortamından kaçabildikleri, serin iklim koşulları ve aile ortamında dinlenme imkanı buldukları Kent Ormanı’nı kendilerine sunduğu için Tütüncü’ye teşekkür ettiler. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.