Başkan Şahin Ankara’dan müjdelerle döndü

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Ankara temasları kapsamında Karaçalı Mahallesi’nin mülkiyet problemlerinin çözülmesi ve hak sahiplerine tapularının verilmesiyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünde bir dizi temasta bulundu.

06 Aralık 2023 Çarşamba 13:59
Başkan Şahin Ankara’dan müjdelerle döndü

Ankara temasları kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünde gerçekleştirdikleri görüşmeler neticesinde Karaçalı Mahallesi’nin mülkiyet problemlerinin çözülmesi ve hak sahiplerine tapularının verilmesiyle ilgili işlemlerde son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Şahin şunları söyledi;

“Ankara’da yaptığımız temaslar kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünde, Karaçalı Mahallemizin mülkiyet problemlerinin çözülmesi ve hak sahiplerine tapularının verilmesiyle ilgili işlemlerde son aşamaya gelindi. Yıllardır çözülemeyen problemlerden birisini daha çözüme kavuşturmak bize nasip olacak. Önümüzdeki günlerde Karaçalı Mahallemizdeki vatandaşlarımızın tapularının verilmesi ile ilgili müjdeyi şimdiden veriyoruz. Emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, Antalya Milletvekillerimize, Milli Emlak Genel Müdürlüğümüz ve Kentsel Alt Yapı Dönüşüm Daire Başkanlığında bize yardımcı olan tüm bürokratlara teşekkürü borç biliriz. Pınarlı, Cihadiye, Çamköy, Atatürk ve Altıntaş Mahallelerimizin tapu sorununu çözdüğümüz gibi yakın zamanda Karaçalı Mahallemizdeki vatandaşlarımızın tapularını vereceğiz. Her şey Aksu’muz için” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Halil ŞahinAnkaraMüjde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.