Başkan Şahin 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında temsili olarak koltuğunu Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu öğrencileri Hasan Yağız Yılmaz, Yiğit Erdoğar ve Defne Akgül’e devretti.  

23 Nisan 2022 Cumartesi 16:17
Başkan Şahin 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'inci yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamında çocukları ağırlayan Başkan Şahin koltuğunu çocuklara sırayla devretti.  Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in makamında gerçekleştirilen kutlama programına okul müdürleri Safiye Merve Balıkçıoğlu ile birlikte katılan temsili belediye başkanlarının ilk icraatları ise her mahalleye iki park yapılması talimatı oldu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, temsili olarak koltuğunu devrettiği öğrencilere "Sizler geleceğimizin teminatısınız, sizler bizlerin yarınlarısınız. İnanıyorum ki gelecekte her biriniz çok güzel yerlere geleceksiniz" dedi.  Başkan Şahin, Atatürk tarafından dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya çocukları ile paylaşan ilk ve tek ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun dedi.

Başkan Şahin daha sonra Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılarak, öğrencilerin 23 Nisan için hazırladıkları programı izledi.

Son Güncelleme: 23.04.2022 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.