Başkan Özgenç 9 yılını anlattı

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, CHP İlçe Teşkilatı'nın delegelerine 9 yıllık icraatlarını anlattı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 10:02
Başkan Özgenç 9 yılını anlattı
Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya yaklaşık 250 kişi katıldı. Göreve geldiği günden buyana yaptığı hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde anlatan Özgenç, özellikle 'Kombi' davası üzerinde durdu. Dava sürecini özetleyen Özgenç, “Kombi davası başladığında yerel mahkeme mağdur olan kişilerin zararının dönemin belediye başkanı Ali Güzel ve şirket ortağı Mesut Aytekin'den alınmasını kararlaştırdı. Yargıtay Genel Hukuk Dairesi'ne yapılan itirazda mahkeme bu zararın belediye ve şirket tarafından ödenmesine hükmetti. Bu kararın ardından bugüne kadar 7 milyon lira haciz ödedik. 4 milyon daha ödeyeceğiz" dedi.

Banka hesaplarına bloke koydurulduğunu belirten Başkan Özgenç, "Seçim öncesi bizi iş yapamaz hale getirmek istiyorlar. Bunu niye yaptıklarını çok iyi biliyorum. Biz çözümü mecliste tartıştık ancak buna MHP'liler karşı çıktı. Bugün bakıyorum MHP İlçe Başkanı yine konuşuyor. Hayatımda siyaset yapıp da bu kadar boş açıklama yapan bir kişiyi görmedim. Meclistesin, 4 üyen var. Her şeyi dinliyorlar, tüm evrakları alıyorlar ama hiçbir şeyi görmüyor ve bilmiyor gibi davranıyorlar ve oylamada ret kullanıyorlar. Ne yazık ki son bir yıldır Kombi sorunuyla ilgili yaşadığımız sıkıntı bu" dedi.

MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Çok tartışılan mal varlığı hakkında da açıklama yapan Özgenç, haksız bir kazancı olmadığını söyledi. Bunu mahkemenin onayladığını belirten Özgenç, “Koru Mahallesi'nde 10 dönüm bir arazim ve 2004 model bir otomobilim vardı. Koru Mahallesi'ndeki arsamı satarak dedeme ait denize sıfır arazinin parsellerini toplamaya başladım. Burayı müteahhide verdim. Bana 6 daire verilecek. 2 katlı bir evim var. Belediyeye operasyon yapıldı. Ailemin mal varlığını benim üzerime hesapladılar. Mahkemeden bilirkişi geldi. 2012 yılında benim bütün şeceremi inceledi ama mal varlığımdaki artışların gelirlerimle orantılı olduğu tespit edildi" diye konuştu.

SALDALYE, KOLTUK NE VARSA BİLDİRDİM

Mal varlığını açıklamasını isteyen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit'e de yanıt veren Özgenç, “Sayın Akşit, öğrenmek istiyorsa İçişleri Bakanlığı kendi partilerinden, gitsin öğrensin. Evimdeki koltuk, masa, sandalye dahil tüm eşyalarımı İçişleri bakanlığına bildirdim." dedi. Konuşmasının sonunda partisinin delegelerine seslenen Özgenç, "Önümüzdeki süreçte inşallah partimiz ön seçim kararı alırsa oy kullanacaksınız. Bu süreçte göz önüne alacağınız şey Cemburak Özgenç'le yaşadığınız sorunlar değil. Beni sevmeye bilirsiniz. Ancak yaptığım çalışmalara bakın. Ben bu süreçte çıkacak her şeye hazırım" dedi.

Son Güncelleme: 26.08.2013 10:25
Anahtar Kelimeler:
GazipaşaCemburak Özgenç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.