Bando Festivali karnaval havasında sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kentin değişik noktalarında renkli görüntülere sahne olan Uluslararası Bando Festivali, karnaval havasında sona erdi.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 13:44
Bando Festivali karnaval havasında sona erdi
Festivalin son gününde Büyükşehir Belediye Bandosu Döşemealtı'nda, İzmir Belediye Bandosu Özgürlük Parkı'nda, Bulgaristan Wind Orkestrası Yavuz Özcan'da, Moldova Magdacesti Bandosu ise Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı.

COŞKULU KAPANIŞ
Konserler, Antalyalılar kadar yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu. Festivalin Cumhuriyet Meydanı'ndaki kapanış konseri karnaval havasında görüntülere ev sahipliği yaptı. Moldova Magdacesti Bandosu coşkulu müzikleri ile izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Alanı dolduran izleyiciler ile grup üyeleri birlikte dans ederek, kültürel kaynaşmanın güzel bir örneğini sergiledi.

VİETNAMLI HEYET DE İZLEDİ
Belediyenin davetlisi olarak Antalya'ya gelen Vietnam'ın Khnah Hoa Eyaleti, Nha Trang Kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh ve beraberindeki heyet de festivali izledi. Moldova Korosu ve Vietnam Heyeti'nin kolkola dansları geceye renk kattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, gecenin sonunda yaptığı konuşmada, festivale katılan gruplara teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 19.08.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.