ASMEK'ten 98 branşta eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2013-2014 yılı Antalya Sanat Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) kurs eğitim listesini ve müracaat tarihlerini açıkladı.

18 Ağustos 2013 Pazar 09:57
ASMEK'ten 98 branşta eğitim
'Kolunuza Altın Bileziği' takın sloganı ile başlayacak olan meslek eğitimi kurslarına katılmak için 2-9 Eylül tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.

98 branşta açılacak kursların başında bilişim teknolojileri, muhasebe ve finansman, büro yönetimi ve sekreterlik, yabancı dil, grafik ve fotoğraf, müzik ve gösteri sanatları, aile ve tüketici bilimleri, kişisel gelişim ve eğitim, el sanatları teknolojisi, sanat ve tasarım gibi branşlar geliyor.

ASMEK bünyesinde açılması planlanan kurslar için 11 ayrı merkez düşünüldü. Aksu Kurs Merkezi, Altınova, Atatürk, Çaybaşı, Döşemealtı, Karşıyaka, Kepez, Konyaaltı, Lara, Sanayi ve Varsak Kurs Merkezleri faaliyete geçecek. Alınacak kursların saati ve haftalık toplam saati, seçilen kursun niteliğine göre değişiyor. 

Son Güncelleme: 18.08.2013 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.