Aksu meclisinde 2 (Covid -19) firesi

Aksu Belediyesi'nin gerçekleşen ve yılın son meclisi olan Aralık ayı oturumuna 2 meclis üyesi katılmadı. 2 üyenin katılmama nedeni yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastalığına yakalanan aile bireylerine temaslı olmalarından kaynaklandığı ifade edildi.

03 Aralık 2020 Perşembe 13:57
Aksu meclisinde 2 (Covid -19) firesi

Aksu Belediye Meclisi’nin, 2020 yılının son Belediye Meclisi olan, Aralık ayı oturumuna AK Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen ile DSP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Okudan katılmadı. Tartışmalarla beraber gerginliklere neden olan meclisin Aralık Ayı oturumuna katılmayan 2 meclis üyesinin katılmama nedeninin, Coronavirüs hastalığına yakalanan aile bireyleriyle temaslı olmalarından kaynaklı olduğu ifade edildi. Önlem amaçlı kendilerini karantinaya alan 2 üyeye ve aile bireylerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Son Güncelleme: 03.12.2020 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.