AKMEK yaz kursları devam ediyor

Kepez Belediyesi bünyesindeki Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları'nın (AKMEK) sunduğu ücretsiz sanat ve meslek eğitimi yaz dönemi kursları ile Ekim ayı içinde başlayacak olan yeni dönem kurslarının kayıtları devam ediyor.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 17:28
AKMEK yaz kursları devam ediyor
AKMEK'in Sakarya, Dokuma, Yeşilyurt, Varsak ve Osman Gazi şubelerinde İngilizce, bilgisayar, resim ve bağlama dallarında verilen yaz kursları, yüzlerce kursiyerin katılımıyla devam ediyor. 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi kayıtlarının devam ettiği ve Ekim ayında yeni sezon eğitim kurslarının başlayacağı AKMEK'te, son olarak hizmete açılan Orhan Gazi kurs merkeziyle birlikte toplam 7 şubede, 60'ın üzerinde branşta ücretsiz eğitim verilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKMEK ile binlerce vatandaşa sanat ve mesleki eğitim verdiklerini belirterek, bu eğitim kurumlarıyla özellikle ev hanımlarını sosyal yaşama dahil ettiklerini söyledi.

AKMEK'te eğitim gören kursiyerlerin kısa sürede değerli eserler ortaya koyabilecek donanıma kavuştuklarını dile getiren Tütüncü, yaz dönemi kurslarıyla eğitime ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Tütüncü, ayrıca Ekim ayında başlayacak yeni dönem kurslarına da halkı katılmaya davet etti. 

Son Güncelleme: 24.08.2013 17:50
Anahtar Kelimeler:
ASMEKKursları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.