Akaydın'dan şehit yakınları ve gazilere iftar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, şehit aileleri, gaziler ile sosyal hizmet kurumları ve sivil toplum örgütlerine iftar yemeği verdi.

06 Ağustos 2013 Salı 12:52
Akaydın'dan şehit yakınları ve gazilere iftar
Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki iftara, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Fethi Bayçın huzurevlerinde kalan yaşlılar, Kadın Sığınma Evi sakinleri, Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi ve Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu'ndaki çocuklar, engelli dernek ve merkezlerinden vatandaşlar katıldı. Başkan Akaydın, masaları tek tek dolaşarak 'hoş geldiniz' dedi.

NİCE BAYRAMLARDA BULUŞALIM
Katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Akaydın, “Ramazan ayının sonunda geldik. Bugünler sevgi, kardeşlik ve barışın konuşulduğu, insanların yüce Allah'a kendini daha yakın hissettiği zamanlardır. Tüm Türk ulusu için, tüm İslam alemi için sevgi, barış, kardeşlik temennisiyle zalimin zulmünden uzak, kul hakkı yemeksizin daha adil bir dünya geçirmek dileğiyle nice bayramlarda buluşmamızı diliyorum." Başkan Akaydın, yemekten sonra davetlilerle yakından ilgilenirken, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar yemeği, tasavvuf müziği dinletisiyle son buldu. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.