AK Partili Şahin'in liste uyarısı

Ak Parti’de Aksu Belediye Meclisi aday listesinin açıklanmasının ardından bazı istifalar gelirken, Belediye Başkanı Adayı Eczacı Halil Şahin, “Uzun süren bir çalışmanın ardından komisyonlardan çıkan bir liste olduğuna göre, bize düşen, arkadaşlara düşen, listenin arkasında durmaktır. Çünkü, bu aşamadan sonra liste, hepimiz listesidir” dedi.

22 Şubat 2014 Cumartesi 10:41
AK Partili Şahin'in liste uyarısı

AK PARTİ Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Halil Şahin, Belediye Meclisi Üyeleri aday listesinin uzun ve titiz bir çalışma ile hazırlandığını belirterek, isimlere takılmadan seçim sürecine yoğunlaşmak gerektiğini söyledi. Halil Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada, şu görüşleri dile getirdi: “Belediye Meclisi üyelerimizle ilgili uzunca bir süredir komisyonlarımızda çalışmalar vardı. Listeleri verdik. Herkesin görüşü alındıktan sonra bu liste ortaya çıktı. Komisyonlardan çıkan bir liste olduğuna göre, bize düşen, arkadaşlara düşen, listenin arkasında durmaktır. Çünkü, bu aşamadan sonra liste, hepimiz listesidir.

Eleştirilere saygılıyız
Siyasette bu şekilde başarılı olunur. Liste konusunda eleştiri olacaktır mutlaka, hepsine saygı duymak gerekiyor. Bununla birlikte, bizlerin vazifesi “Listemiz hayırlı olsun” diyerek yolumuza devam etmektir. Bundan sonra herkesin bu listeye sahip çıkmasını bekliyorum. Partimizin listesi budur. Bundan sonra eksik gedik aramaktan ziyade, bu liste ile başarılı olacak şekilde çalışma yapmamız lazım. Halkımız o yönde zaten çalışıyor. Önemli olan, teşkilatın içindeki arkadaşların da o özveriyi, o samimiyeti göstermeleridir.

İsimlerle uğraşmayalım
Diğer partilerin listelerine de hayırlı olsun diyorum. Onların da kendi takdirleridir. Şunu da belirtmek isterim; isimlere takılırsak, bir yere varamayız. Çünkü bizim partimiz hep bir sistem içinde çalışmıştır. Bundan sonra da sistemli çalışacaktır. Eğer isimlerle uğraşmaya başlarsak; Aksu’ya en büyük haksızlığı yapmış oluruz.

Millet hizmet bekliyor
Çünkü bu millet bizden ciddi manada hizmet bekliyor. O nedenle, sorumluluk makamındaki arkadaşların bundan sonra daha dikkatli olmaları gerekiyor. Birilerinin korosuna bizim de ayak uydurmamız yanlış olur. Bazı arkadaşlarımızın beklentileri düzeyinde bazı eksiklikler olabilir, bununla birlikte önümüze bakıp seçim sürecine yoğunlaşmamız daha doğru olacaktır.”
 

Son Güncelleme: 22.02.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hangi komisyondan basediyosun nerde komissyon.. 2014-02-22 11:05:51

düdükcü zurnacı ilaçcı dan liste yap sonrada listeyi kabul et de ne uyanıksınız siz ya

Avatar
NEYİN KAFASINDASIN 2014-02-22 12:05:49

birakin artik doğru siyaset yapin aksu halkinin almadiğiniz bir topragi kaldi onuda recep'e aldirdiniz birak şu ayaklari neyin kafasindasiniz yavrum sen sandik açilinca göreceksin halkimin hareketini sana

Avatar
halil şahin sen halkın başaknı deyildin zaten.. 2014-02-22 14:25:16

yapmış oldugun listede halkın listesi deyil paranın gücüyle senin listen oldu .utanmadan birde diyorsun ki liste hepimizin yalan..liste sadece senin ve ak saclıların düdükçülerin..isaya çalışmaya devam diyorsunuz siz halen ..

Avatar
ücbeş 2014-02-22 16:44:31

ücbeş kişilik listeyi hepimizin diye yutturamassın halk size bunun cevabını verir azkaldı

Avatar
aksum 2014-02-22 19:30:18

yazık şu akp yazık şu aksuya encümen listesi tam bir fiyasko bakın pınarlıdaki acılışa görün pınarlıdan toplam 300 kişi ya var ya yok yarısıda dıştan gelenler bu bölgedeki listeye secilen encümenlerin sözde 1500 er oyu var nerde...

Avatar
aksum 2014-02-22 21:40:25

komisyon derken sayın halil bey galiba kendisi ilce başkan vekili ve aksaclıları kastedmiştir bu üçlü grup komisyon belli diilmi arkadaşlar

Avatar
belke gor kimin şistesi 2014-02-22 21:53:36

Bekle gor kimin listesi o verece 3 kişi seçilen başkana kafa sallasın diye biz seni istemiştik amasemn istemedin baskan olmayı

Avatar
pinarli 2014-02-22 23:03:01

Düdükcu zurnaci diye insanlari aşağılama ya hakkiniz yok 30 mart her şeyin cevabı olacak inşallah