Bu haftaya büyük bir sevinçle başlıyoruz. Çünkü Aksu iş dünyasının tek başvuru kaynağı dergisi Markaksu, yeni sayısı okurları ile buluşuyor. Bu gururu yaşatan, çalışmalarımızda yanımızda yer alan en büyük destekçilerimiz, siz dostlarımıza, çok teşekkür ederiz.

Ekonomik özgürlüğünü ispat etmiş bir ilçede, iş insanları ile birlikte ‘olmazsa olmaz’ bu derginin yeni sayısını sizlere sunmanın heyecanını yaşıyoruz.

Aksu’nun ekonomi dünyasının kütüphanesi olarak nitelenen bu dergi ile gelecek yıllar da ticaretin nasıl işlediğini ve iş dünyasının nerelere taşındığını gençler bu satırlardan öğrenecekler. Aksu ve Antalya için büyük yankı uyandıran Markaksu dergisi, yeni sayısı ile sizin de kütüphanenizde yer alsın istiyoruz.

İş insanlarını bölgenin tamamına taşıyan, tanıtan ve yeni projelere imza atmalarına vesile olan Markasku aileye yeni katılanlara da çok şeyler katacağını düşünüyor. Aksu ve Antalya’nın ismi haline gelen bu dergi ayrıca yeni okurları ile tanışmanın ayrı bir heyecanını da yaşıyor.

Bugüne kadar çalıştığımız yüzlerce markanın temsilcisi ‘Markaksu ile çalışmak ayrıcalıktır’ diye düşünüyorlar. Umarım aramıza yeni katılan firmaların temsilcileri de aynı düşüncelere sahip olurlar. Sizlerle çalışmak bizim için büyük bir onurdu. Yeni sayılarımızla tekrar sizlerle birlikte çalışmayı istiyoruz.

Yeni yaşayacağımız haftamız herkese güzellikler getirsin.

Aşure Günü Bugün Başlıyor

Muharrem Ayı ve Aşure Günü ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Son derece önemli bu günler önce paylaşmayı, bir araya gelmeyi, dostluğu ve sevgiyi ifade ediyor. Aşure günlerinin kırgınlıkları ortadan kaldırdığı, dostluk içerisinde yaşanılacak ortamlar oluşturmasını temenni ediyoruz. 

Su Boruları Yenilendi

Uzun zaman neredeyse her gün bir patlak veren ve onca temiz suyun ziyan olmasına neden olan ve her seferinde ASAT’ın ekiplerine iş yükü getiren borular nihayet Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Bu çalışma sonrası yol epey bir harap oldu. Aksu Belediyesi ’de artık bu sorunun çözülmesinin ardından, çok kullanılan bu yolu asfaltlar diye bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.