Yeni bir yıla birkaç gün içerisinde “merhaba” diyeceğiz.

Yeni yıl, yeni umutlar…

Her birimizin farklı farklı hayalleri, beklentileri, umutları olacağı şimdiden temennilerde bulunduğumuz 2024 yılı geliyor.

Temennimiz 2023 yılını aratmasın. Öyle ki! Şubat ayında yaşanan ve hepimizin derinden etkilendiği ülkenin neredeyse 4/1’ini yerle bir eden bir deprem yaşadık. Ülkece yasa boğulduk. Aylarca etkisinden kurtulamadık. Ve ilk defa bu kadar hep birlikte göçük altında kaldığımızı hissettik.

2024 yılı ekonominin düzeleceği ülke insanı olarak mali kaygılar yaşamayacağımız bir yıl olsun umarım. Pandemi sonrası dünyada yaşanan ekonomik buhran, ülkemizi çok daha yakından ve derinden etkilediği bir gerçek. Akabinde yaşadığımız deprem, haliyle bu durumu daha da artırdı. Öyle ki 2024 bütçesinin neredeyse 4/1’i yine deprem bölgesine ayrılmış durumda. Şehirler, ilçeler ve köyler yeniden kuruluyor. Kolay değil elbette… Hep birlikte var gücümüzle ayağa kalkmamız gerekiyor. Daha çok çalışarak, daha fazla üreterek hepsinin üstesinden geliriz kanaatindeyim.

Yeni yılda Aksu’da da büyük kalkınmalar yaşansın isteriz. Daha çok üreten ve daha çok ihraç eden bir ilçe olması için bu dönem daha çok çalışmalı diye düşünüyorum. Var olmanın ve ayakta kalmanın tek gayesinin doğru, disiplinli bir şekilde çalışmaktan geçtiği kanaatindeyim. Tarım, turizm, tarih ve ticaret kenti Aksu’da herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapabilmeli.

Yaklaşan bir seçim dönemi var bunun da kardeşlik ve barış içerisinde geçmesi taraftarıyız. Aday adayları yada adayların hangi partili olduğu önemli değil, herkesin ortak gayesi Aksu’nun büyümesi ve gelişmesi olarak ifade ediliyor olması çok güzel.

Gazete olarak bizim de beklentilerimiz ve temennimiz var elbette…  Okur oranının çok yüksek olduğu Aksu’da yine sizlere en yeni ve tarafsız haberlerimizi iletebilmek. Sizlerden gelen her türlü sorun, öneri, paylaşıma her zaman açık olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

Yeni yılın en güzel sevinçlerin yaşanacağı bir yıl olması temennisiyle… 

Herkese iyi seneler,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.