Antalya'da yaşıyorum. Şu an Cam Piramit'teyim. Yardım çalışmalarına elimden gelen katkıyı sunabilmek için buradayım. Yoruldum, mola verdim.

    Cam Piramit'i bilenler bilir. Bir kapalı spor salonundan daha geniş bir alan. Burası tam bir arı kovanı. Abartmıyorum, arı kovanından daha yoğun, hummalı bir çaba var. Her yaştan yüzlerce insan. Özellikle genç arkadaşlar. Kimileri bağış yapmaya gelmiş, kimileri bu bağışları ayırıyor, paketliyor, kamyonlara, tırlara yüklüyor. Herkes canla başla uğraşıyor.

    O kadar çok yardım malzemesi bağışlanmış ki, bir yandan yüklenip gidiyor, bir yandan yenileri geliyor. İhtiyaç duyulabilecek her türlü malzeme var burada. Baktığınızda sırf Antalya'nın deprem bölgesindeki bütün ihtiyacı karşılayabileceğini düşünüyorsunuz. İçiniz ısınıyor, şükran duyuyorsunuz. Yeniden inanıyorsunuz, acımız ne kadar büyük olsa da yaramızı millet saracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.