İngiliz yatçılar Kemer'de

İngiltere'de 1880 yılında kurulan Royal Cruising ve Royal Thames Yat Kulübü Üyeleri, Kemer'e gelerek marinaya demir attı.

27 Eylül 2013 Cuma 10:11
İngiliz yatçılar Kemer'de
Yat Rallisi nedeniyle Kaş'ta dünyanın dört bir yanından yatçıları bir araya getiren Royal Cruising ve Royal Thames Yat Kulübü, bu kez de beraberindeki 13 yat ve 60 İngiliz yatçı ile Kemer'e demir attı. Türkiz Marina'da 2 gün kalacak yatçılar onuruna Türkiz Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, kokteyl eşliğinde akşam yemeği verdi.

İngiliz yatçılar Kemer'de bulundukları sürece hem marinayı tanıyacaklarını hem de bölgenin tarihi ve doğal alanlarını ziyaret edeceğini kaydeden Tokaç, "Yatçılar, bu tür organizasyonları yat rallisini ve deniz turizmini özendirmek adına düzenliyorlar. Biz de bölgemiz yatçılığına büyük katkısı olacak bu organizasyon sayesinde diğer ülke yatçılarının da dikkatini çekeceğimizi düşünüyoruz" dedi. Marina'nın The Yacht Harbour Association tarafından 5 altın çıpa ile taçlandırıldığını hatırlatan Tokaç, İngiliz misafirlerinin Demre, Adrasan, Olimpos ve Kekova gibi yerleri ziyaret edeceklerini söyledi. 

Son Güncelleme: 27.09.2013 10:52
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKemerIngilizler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.