Türkiye birincisi ve dünya ikincisi AÜ'den

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı ikinci sınıf öğrencisi Gamze Oruç, Microsoft Türkiye tarafından gerçekleştirilen Açık Akademi Windows 8 Uygulama Geliştirme Yarışması'nda Türkiye birincisi ve dünya ikincisi oldu.

06 Eylül 2013 Cuma 15:32
Türkiye birincisi ve dünya ikincisi AÜ'den
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert ile yarışma kapsamında tüm eğitimleri başarıyla tamamlayarak Türkiye birinciliğini ve dünya ikinciliğini kazanan Gamze Oruç'u makamında kabul etti.

Gamze Oruç'u tebrik ederek, teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulunan Rektör Kurtcephe, “Çalışkanlığınla ve azminle bu başarıyı kazandın. Üniversitemize yakışan bir başarı oldu. İnşallah başarıların daim olur ve daha birçok ödül haberlerinle bir araya geliriz" dedi.

Amacına ulaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Gamze Oruç ise “Geçen yıl da yarışmaya katılmış, 11'inci olmuştu. Bu yıl daha çok çalıştım. Rektörümüz ve okulumdaki tüm hocalarımın desteğiyle de başarım kendiliğinden gelmiş oldu" dedi. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet recep 2013-11-13 18:34:12

haber yalan... yarismaya katilan boyle isimli bir insan yok