Yarım milyon kaçtı

Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencer ve yöneticiler, galibiyet halinde kendi aralarında topladıkları 500 bin TL'yi prim olarak dağıtacaklardı.

14 Eylül 2013 Cumartesi 13:23
Yarım milyon kaçtı
Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor- Galatasaray maçından önce başarı dilemek için yöneticilerle birlikte soyunma odasına indiklerini ve galibiyet halinde kendi aralarında topladıkları 500 bin TL'yi prim olarak dağıtma kararı aldıklarını söyledi.

Galatasaray'ı ellerinden kaçırdıklarına dikkati çeken Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Arena'da gururla oturduk ve takımımızın mücadelesini keyifle izledik. Trilyonluk bütçeye sahip, kadrosunda yıldız oyuncular bulunduran Galatasaray gibi birtakım karşısında başa baş mücadele ettik. Onlar da çok pozisyon buldu ama biz de bazı pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta alınan 1 puana sevindik." 

Son Güncelleme: 14.09.2013 13:24
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporPrim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.