Süper Kupa'nın Melekleri, Muratpaşa'da

Bayanlar Hentbol Süper Lig son şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Türkiye Süper Kupa maçında İstanbul Üsküdar Belediyesi'ni 36-19 yenerek şampiyon oldu.

11 Eylül 2013 Çarşamba 15:42
Süper Kupa'nın Melekleri, Muratpaşa'da
Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibini yenerek Süper Kupa'yı kazanan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Muratpaşa Belediyesi'nde törenle karşılandı.

Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, şampiyon takımın sporcularını ve antrenörlerini tek tek kutladı. Sporcular, şampiyonluk kupasını Başkan Evcilmen'e sundu ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Şampiyon takım, Muratpaşa Belediyesi'nde Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Başkanı Hüseyin Kazancı, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri, kulüp yöneticileri ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Başkan Evcilmen, “Alışkın olduğumuz bir tabloyla karşı karşıyayız. Bir ilki değil, bir geleneği sürdürüyoruz. Bu kızlarımız Antalya'nın gururu. Onlar Antalya'da hentbolu sevdiren bir ekip. Onlar artık Türkiye'de hentbolu marka haline getiren ciddi bir ekip. Artık kupalara abone oldular. Bizleri onurlandırdılar, gururlandırdılar. Antalya'nın ve Muratpaşa'nın yüzünü güldürdünüz" dedi.

Bayan Hentbol Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Evcilmen, “2008'de liselerde Türkiye Şampiyonu, dünya dördüncüsü, 2009'da Yıldızlar'da Türkiye Şampiyonu olan bu ekip, Antalya'ya ilk kez bir Türkiye Kupası kazandırdı. Türkiye Süper Ligi'nde iki yıl üst üste şampiyon oldu. Avrupa Challenge Kupası'nda üst üste iki kez final oynadı. Şimdi ise iki kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı" dedi. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.