Sözen'den çifte altın

Bu yıl 652'ncisi yapılan tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde 3'ncü kez başpehlivan olarak altın kemerin ebedi sahibi olan Ali Gürbüz, Kırkpınar Başpehlivan ikincisi İsmail Balaban ile Küçük Orta Büyük Boy'da ikinci olan Manavgat Belediyesi güreşçisi Şahali Kurt, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

01 Ağustos 2013 Perşembe 12:45
Sözen'den çifte altın
Ziyarette, Manavgat Belediyesi Güreş Genel Koordinatörü Abdullah Seçim, Antalya Büyükşehir Belediyesi güreş antrenörü Hasan Aydın, Kırkpınar Büyük Orta Birincisi Cemali Küçükgüçlü, Ladikli Mustafa Ölmez ile Manavgat Belediyesi güreşçileri de hazır bulundu. Başkan Şükrü Sözen, Ali Gürbüz, İsmail Balaban ve Şahali Kurt'u çifte Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

GÜREŞÇİLERE DAVET
Pehlivanların başarılarıyla gururlandıklarını belirten Başkan Sözen, tüm pehlivanları bu yıl 29 Eylül'de ikincisi yapılacak Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne de davet etti. Kırkpınar'da altın kemerin sahibi olan Ali Gürbüz ise Başkan Sözen'e yağlı güreşe verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Manavgat güreşlerinin de Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ali Gürbüz, güreşlere katılarak başarı elde etmeyi hedeflediğini söyledi. Başkan Sözen, güreşçileri tebrik ederek spora ve sporcuya verdiği desteğin süreceğini ifade etti.
 

Son Güncelleme: 01.08.2013 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.