Şimşek başkentte terleyecek

Medical Park Antalyaspor, cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıkları için bugün Ankara'ya gidiyor.

18 Eylül 2013 Çarşamba 12:40
Şimşek başkentte terleyecek
Bu maçın hazırlıklarına pazartesi ve salı günü Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı iki çalışmayla başlayan Antalyaspor, yarından (Perşembe) itibaren Ankara Maden Tetkik Arama (MTA) Tesisleri'nde çalışacak ve cuma günü Eskişehir'e hareket edecek.

UYUM SORUNU AŞILIYOR
Teknik direktör Samet Aybaba, her hafta sistem ve uyum konusunda iyiye gittiklerini, çok daha iyi olmaları için de zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi. Aybaba, “Ankara'ya sorunsuz gidiyoruz. 1-2 ciddi olmayan sakatlık dışında bizi sıkıntıya düşürecek bir durum yok. Eskişehirspor Türkiye'nin en iyi top oynayan takımlarından biri. Oturmuş kadroları var. Ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 18.09.2013 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.