Serdar Özkan: 3 puan almak zorundayız

ANTALYASPOR'da son haftalarda performansıyla göz dolduran Serdar Özkan, özel bir okulda katıldığı etkinlikte Bursaspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve 3 puan almak zorunda olduklarını söyledi.

12 Mart 2016 Cumartesi 11:00
Serdar Özkan: 3 puan almak zorundayız

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyasporlu futbolcular Serdar Özkan, Samuel İnkoom ile Sakıb Aytaç, Antalya Zafer Koleji'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği futbolcular, formalarını imzaladı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolcular, etkinlik sonunda onlarla fotoğraf çekip, öz çekim yaptı. Serdar Özkan, öğrencilere pas çalışması yaptırdı.

Etkinlik sonunda Serdar Özkan, Bursaspor ile önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Serdar Özkan, "3 puan almak zorundayız" dedi.

Son Güncelleme: 12.03.2016 11:04
Anahtar Kelimeler:
Antalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.