Samimi, sıcak, sevecen

Antalyaspor'un gol makinesi Lamine Diarra, her gittiği ortamda ilgi çekiyor.

14 Aralık 2013 Cumartesi 12:12
Samimi, sıcak, sevecen
MEDİCAL Park Antalyaspor'un gol makinesi Lamine Diarra, her gittiği ortamda ilgi çekiyor. Senegalli futbolcu Elazığ maçı öncesi havalimanında karşılaştığı herkese gülücük yağdırırken, personelin fotoğraf çekme isteğini de geri çevirmedi. Her fırsatta insanları sevdiğini söyleyen ve bu özelliği nedeniyle de herkes tarafından sevilen Lamine Diarra, sırrını anlatırken şöyle dedi:

"Antalya'da olmaktan, Antalyaspor forması giymekten gurur duyuyorum. Kimseyi kıramıyorum. Ben de küçükken bazı ünlü oyuncularla fotoğraf çektiriyordum. Samimiyim, insanları seviyorum. İlişkileri bu çerçevede değerlendiriyorum. Bu da benim özelliğim."

Sevilen futbolcu Lamine Diarra, daha sonra terminal otobüsünde gördüğü Antalyaspor basın sorumlusu Yusuf Dereli'nin 3,5 yaşındaki kızı Duru Melek'in yanına oturdu ve objektiflere poz verdi. 

Son Güncelleme: 14.12.2013 12:17
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporFutbolDiarra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.