Paşanın Meleklerinden gövde gösterisi

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 31-16 kazandı. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Ümit Uysal da izledi.

17 Eylül 2020 Perşembe 13:53
Paşanın Meleklerinden gövde gösterisi

ANTALYA,(DHA) 
Muratpaşa Belediyespor, 27 Eylül'de başlayacak Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi hazırlıklarını sürdürüyor. Sertan Sarpaş yönetiminde Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda çalışmalarına devam eden takım, THF 1. Lig ekiplerinden Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü'yle hazırlık maçı yaptı.

 


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyespor Hentbol Şube Sorumlu Özcan Yılmaz tribünden takip ettiği karşılaşmada ilk yarıyı Paşanın Melekleri, 20-12 önde tamamladı. Muratpaşa karşılaşmadan 31-16 galip ayrılırken maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Uysal, "Bizim için en büyük şampiyonluk Türk hentboluna sporcu yetiştirmek" dedi. Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının alt yapısında, 20 yaşına yakın onlarca sporcu bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, "Ve biz bu sporcuları değerlendirmek istiyoruz. Türk hentbolunun buna ihtiyacı var. Biz kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla ligde 20 yaş ortalaması ile şampiyonluk yarışında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.