MP Antalyaspor'da toplu imza töreni

Medical Park Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda tarihinde ilk kez seyircisi önünde toplu imza töreni yaparak sezon açılışı yaptı.

10 Ağustos 2013 Cumartesi 23:18
MP Antalyaspor'da toplu imza töreni
2013-2014 sezonuna merhaba diyen Antalyaspor’un eski ve yeni oyuncuları ile yönetim kurulu üyeleri düzenlenen imza töreninde taraftarla buluştu. Saha kenarına kurulan platformda gerçekleşen törende yeni transferler kendilerini kırmızı beyazlı yapan sözleşmeyi alkışlar eşliğinde imzaladı.

Şova dönüşen törende, Samet Aybaba 1, Milan Baros 1+1, Anton Ferdinand 3, Serkan Balcı 2, Gökçek Vederson 1+1, Ömer Aslan 1 yıl kiralık, Ahmet Özden ve Fikret Sevilgen ile 5’er yıl, Saso Fornezzi de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin isimleri açıklandığında stadyumu dolduran taraftar grupları, müthiş bir tezahüratla takımlarına destek verdi. Törende taraftarlar, Teknik Direktör Samet Aybaba’ya yoğun ilgi gösterdi. Kulüp başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerinin de platforma çıkmasının ardından başlayan konfeti yağmuru altında taraftarları selamlayan oyuncalar, toplu fotoğraf çektirdi. İmza törenin ardından oyuncular ve taraftarlar hep birlikte ‘Akdeniz Akşamları’ şarkısını söyledi.

Başkan Gültekin Gencer, törende yaptığı konuşmada, herkesten sadece destek beklediklerini söyledi. Konuşmalar ve fotoğraf çekiminden sonra Antalyaspor, PTT 1’inci Lig ekiplerinden Fethiyespor’la hazırlık maçı yaptı.



Son Güncelleme: 11.08.2013 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.