Milan Baros sıkıntıda

Bursaspor karşısında attığı gole sevinemeyen Baros, istediği topları alamamaktan yakındı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 13:17
Milan Baros sıkıntıda
Antalyaspor'un bu sezon transfer ettiği yıldız oyuncu Milan Baros, kırmızı beyazlı takımın bu sezon oynadığı 3 maçta kaydettiği tek golün sahibi. Bursaspor karşısında bireysel becerisini konuşturan ve takımını öne geçiren Çek futbolcu, attığı gole sevinemediğini ifade etti. Bursaspor karşısında boş alan yarattığını, ancak istediği topları alamadığını belirten Milan Baros şöyle dedi:

“İleride zaman zaman tek kalıyorum. Beklediğim topları alamadığım zaman sıkıntıya düşüyorum. Oysa Bursaspor maçında golü bulduğum pozisyonlar daha çok yaratılsa belki maçtan farklı galibiyetle ayrılacaktık. Burada kimseyi suçlamıyorum. Ama takım oyununda gerekli olan varyasyonları 90 dakika boyunca yapmamız gerekiyor." 

Son Güncelleme: 02.09.2013 13:32
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporMilan Baros
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.