Kepez’de motodrag yarışları nefesleri kesti

Kepez Drag Pisti hafta sonu heyecanlı yarışlara ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin 9 farklı ilinden katılan 60 yarışmacı birincilik kupası için yarıştı.

17 Temmuz 2023 Pazartesi 11:58
Kepez’de motodrag yarışları nefesleri kesti

ANTALYA (İHA) -
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2023 yarış takviminde yer alan Türkiye Motosiklet Federasyonu’ı’nın 1. Ayak Yarışları Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla Odabaşı Mahallesi’ndeki Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirildi. Cumartesi günü ısınma, antrenman ve sınıfların belirlenmesiyle başlayan yarışlar, Pazar günü heyecanlı yarışlarla devam etti. Yozgat, Antep, Mersin, Antalya, Konya, Manisa, İstanbul ve Kayseri’den 60 yarışmacının katıldığı yarışlar motor tutkunlarını buluşturdu. Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 1. Ayak Yarışları Türkiye’nin dört bir tarafından katılan yarışmacıların birincilik kupası için kıyasıya mücadelesiyle tribünleri dolduran yoğun seyirci katılımıyla tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.