Kemer'de enduro heyecanı

Antalya'nın Kemer ilçesinde ilki 2010 yılında yapılan ve bu yıl XVENTURE, Red Bull Türkiye ve Kemer Enduro Kulübü tarafından 27- 29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Ekstrem Enduro Yarışı', Red Bull Sea to Sky'ın dördüncü halkası için geri sayım başladı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 12:52
Kemer'de enduro heyecanı
Motosiklet sürücülerinin denizden başlayıp 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı zirvesine kadar süren doğa ile mücadelelerini konu alan bir yarış formatında olan 'Ekstrem Enduro Yarışı' Red Bull Sea to Sky'a, dünyanın dört bir yanından ünlü yarışçılar katılacak.

Yarış 27 Eylül Cuma günü kumsal yarışı ile başlayacak. Yarışçılar, 28 Eylül'deki orman yarışında ilk teknik kısımlarla karşılaşacak. Bu yarışta hızlı çakıllı yollarla Kemer'in hemen dışındaki ormandaki yorucu kökler ve bir sürü dar dönüşle dolu nefes kesici patikalar bir arada olacak.

Etkinliğin son günü 29 Eylül Pazar günü ise Olympos Dağı Yarışı yerli ve yabancı yüzlerce ekstrem enduro sürücüsünü Olympos Dağı'nın zirvesine çıkaracak. İrtifa arttıkça parkurun zorluk derecesi de sürekli artacak. Yarışmacıların dağın zirvesindeki bitiş çizgisine ulaşması 7 saati bulacak. 

Son Güncelleme: 18.09.2013 13:05
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKemerEnduro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.