Kayseri maçı hazırlıkları sürüyor

Teknik Direktör Aybaba, pazartesi akşamı oynayacakları maçta 'kazanmayı daha çok isteyen' bir mücadele sergileyeceklerini söyledi.

02 Kasım 2013 Cumartesi 12:55
Kayseri maçı hazırlıkları sürüyor

Teknik Direktör Aybaba, pazartesi akşamı oynayacakları maçta 'kazanmayı daha çok isteyen' bir mücadele sergileyeceklerini söyledi.
MEDİCAL Park Antalyaspor, pazartesi akşamı oynayacağı Kayserispor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı takımda Koray Arslan dışındaki sakat oyuncular Serkan Balcı ve Promise Isaac'in iyileştiği ve Kayseri maçında görev alabilecekleri ifade edildi. Maçta, cezalı duruma düşen Mehmet Sedef ve Emre Güngör'ün yerlerine Ziziç ile Anton Ferdinand'ın forma giymesi bekleniyor. Kayseri maçının son taktik çalışmasını yarın yapacak olan Antalyaspor'da morallerin üst seviyede olduğu gözleniyor.

Teknik Direktör Samet Aybaba, Kayserispor'un kolay takım olmadığını hatırlattı. Aybaba, "Rakibin kim olduğu önemli değil, önemli olan bizim her maç için ortaya koyacağımız sistem ve oyun anlayışımızdır. Bu yüzden her maçta ciddiyet ve disiplin gerek. Kazanmayı daha çok isteyen bir mücadele sergilemek tek düşüncemizdir" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 02.11.2013 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.