Kapanış süper oldu

Her iki yarıya da farklı 11'le çıkan kırmızı beyazlı takımın gollerini Petr Janda ve Emre Güngör kaydetti.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 13:09
Kapanış süper oldu
MEDİCAL Park Antalyaspor'un 13 gün süren Slovenya kampı, önceki gün akşam saatlerinde oynanan ve 2-0 kazanılan Konyaspor maçıyla sona erdi. İlk yarısı golsüz kapanan karşılaşmanın golleri Petr Janda ve Emre Güngör'den geldi. Konyaspor maçına her iki yarıda da farklı 11 ile çıkan Antalyaspor, dün gece yurda döndü.

6 DEĞİŞİKLİK
Antalyaspor, Konyaspor karşısında 6 değişiklik yaptı. Karşılaşmada kaleci Hakan ile Emre, Ergün, Tita ve Diarra 90 dakika sahada kaldı. Antalyaspor, Konyaspor karşısında şu kadroyla mücadele etti; Hakan-Serkan (Dk.70 İbrahim), Emre Güngör, Mehmet Sedef (Dk. 65 Zizic), Ergün, Uğur İnceman (Dk.56 Koray), Murat (Dk.65 Janda), Isaac (Dk.65 Emrah), Aissati (Dk.56 Milan Baros), Tita, Diarra.


AYBABA: OYUNDAN VE SKORDAN MEMNUNUM
Çekişmeli geçen karşılaşmanın 75'inci dakikasında Tita'nın direkten dönen topunu Petr Janda tamamladı ve Antalyaspor 1-0 öne geçti. 90'ncı dakika dolarken İbrahim'in kullandığı korner atışını iyi takip eden Emre Güngör, kafa ile topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 2-0. Teknik direktör Samet Aybaba, “Konyaspor karşısında hem iyi oynadık hem kazandık. 17 oyuncuyu bir kez daha görme fırsatı buldum. Takımdan son derece memnunum" dedi. 

Son Güncelleme: 31.07.2013 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.