Kalpar: Zorlu virajı geçtik

Teknik Direktör Kalpar, 2-0 kazandıkları Altınordu maçının kendileri açısından çok kolay bir maç olmadığını söyledi.

22 Şubat 2016 Pazartesi 10:50
Kalpar: Zorlu virajı geçtik
 MULTİGROUP Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Altınordu maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Zorlu bir virajı geçtik ve şimdi önümüzde çok değerli ve bana göre 6 puanlık bir Adana Demirspor maçı var" dedi.

Teknik Direktör Kalpar, 2-0 kazandıkları Altınordu maçının kendileri açısından çok kolay bir maç olmadığını söyledi. Altınordu'nun pas yapan, organize olmuş ve disiplinli bir takım olduğunu belirten Kalpar, "31 puanları var. Hiçbir zaman disiplinden kopmuyorlar. Bizim açımızdan bakıldığında kazanılması gereken bir maçtı. Kazandığımız için de mutluyuz. 3'te 3 yaparak galibiyet serisi yakaladık. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmemiz gerekir" diye konuştu.

Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Kalpar, "Çünkü ilk 2 sıradaki rakiplerimiz maçlarını kazandılar. 3. sıradaydık ve kazanmamız gerekiyordu. Zorlu bir virajı geçtik ve şimdi önümüzde çok değerli ve bana göre 6 puanlık bir Adana Demirspor maçı var. Bu maçın mutluluğunu yaşayacağız ama bu maçta kalmamamız gerekiyor. Bu bilinç içerisindeyiz. Oyuncularıma çok fazla güveniyor ve inanıyorum" dedi.

Hakem konusuna eğinmeden geçemeyeceğini kaydeden Kalpar, şöyle dedi:

"Hakemlerin hem aleyhimize, hem de lehimize verdikleri kararlarda daha dikkatli olması gerekir. Çünkü yanlış kararlar verilebiliyor. Futbol oynamaya biraz daha müsaade etseler daha keyifli maçlar olacak. Maalesef bu konuda hakemler duyarlı olamıyor. Belki de biz öyle görüyoruz. İnanıyorum ki hataları var."

Son Güncelleme: 22.02.2016 10:56
Anahtar Kelimeler:
Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.