Hentbolda sözleşme tazeleme

Antalyaspor Hentbol Takımı, geçen yıl 90 gol atan Tunuslu 24 yaşındaki Marouen Selmi ile 1 yıllık sözleşme yaptı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 12:44
Hentbolda sözleşme tazeleme
Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı geçen sezon Tunus Ligi'nden transfer ettiği Marouen Selmi ile nikah tazeledi. Geçen sezonu 90 golle tamamlayan solak oyuncu, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Antalyaspor Hentbol Takımı Şube Sorumlusu Hakan İrban, transferlere devam ettiklerini söyleyerek, “Selmi ile yeniden yola devam etme kararı aldık. Selmi, solak bir golcü. Birçok takımın istediği oyuncuydu. Tercihini bizden yana kullandı. Solak ama hentbolda sağ oyun kurucu olarak geçiyor. Bu sene iyi şeyler yapacağız. Geçen yılki hataları tekrarlamayacağız" diye konuştu.

Oyuncularının konaklama sorununu çözdüklerini ifade eden İrban, “Sponsor arayışımız devam ediyor. İsim sponsoru bulursak çok güzel olur. Bizde futboldaki gibi astronomik rakamlar yok. Düşük bütçeyle sporcularımıza vaat ettiklerimizi yerine getirmeye çalışacağız. Bütçeniz büyük olduğu zaman Avrupa'da mücadele edebiliyorsunuz" dedi.

Kırmızı beyazlı takımla yeniden anlaşmanın sevincini yaşayan Marouen Selmi ise “Antalyaspor'da kaldığım için çok mutluyum. Bu sene yeni bir takım oluşturuyoruz. Daha iyi sonuçlar alacağız. Böyle bir şehirde de olduğum için mutluyum. Hem şehir, hem iklim, hem insanlar benim ülkemle aynı. İnşallah başarılı bir sezon geçiririm" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.08.2013 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.