Hedef galibiyet

Yarın akşam (Cuma) TT Arena'da Galatasaray ile sezonun 4'üncü haftasında karşılaşacak olan Antalyaspor, galibiyeti hedefliyor.

12 Eylül 2013 Perşembe 12:31
Hedef galibiyet
Son çalışmayı İstanbul Riva'da yapan Antalyaspor, Limak Otel'de maç saatini bekliyor. Morallerin yüksek seviyede olduğu Antalyaspor'un Galatasaray maçında en önemli gol silahı olarak gösterilen Milan Baros'un her yönüyle maça konsantre olduğu gözleniyor.

OYUNCULARA 3'LÜK HEDEF
Teknik direktör Samet Aybaba'dan ise son antrenmanda oyuncularına emir gibi uyarı geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerinden koşmalarını, mücadele etmelerini, takım oyunu oynamalarını ve yardımlaşma içinde olmalarını istedi. Aybaba “Baskılı oynarsanız, çabuk kapanıp, aynı hızda rakip kaleye giderseniz, kazanamıyorsan bile kaybetmezsin" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımda Onur Tuncer, Saso Fernozzi ve Musa Nizam görev almayacak. Çarşamba sabahı yapılan antrenmanda ayağını zemine vuran ve bileğinden sakatlanan Mehmet Sedef'in durumu maç günü belli olacak. 

Son Güncelleme: 12.09.2013 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.