Halı sahada işlem tamam

Aksu Belediyesi'nin kurduğu halı saha tamamlandı.

08 Şubat 2016 Pazartesi 18:53
Halı sahada işlem tamam

 Aksu Belediyesi'nin halı sahası tamamlandı. Halı sahanın önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini belirten Belediye Başkanı Halil Şahin, "Gençlerimizin spor, kültür ve sanat etkinlikleri ile kendilerini geliştrmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Halı sahamız Aksulu sporseverlere hayırlı olsun" dedi.

Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi de, İsmail Ogan Caddesi'ndeki tesisin her yaştan spor severlere açık olacağını kaydetti ve "Aksu'yu sporun eğitim merkezlerinden birine dönüştürme gayreti içerisindeyiz. Güreşin yanı sıra halk oyunları ve futbolda da iddialı oluğumuzu kanıtlamak istiyoruz" diye konuştu.

Halı saha yaklaşık 800 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Önümüzdeki günlerde turnuvalı maçlarla yeni etkinlikler düzenlenmesi planlanıyor. 

Son Güncelleme: 08.02.2016 19:16
Anahtar Kelimeler:
Aksu BelediyesiHalı Saha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.