Ferdinand ve İnsa Gaziantep maçında forma giyecek

Teknik Direktör Aybaba: Antrenman performansına bakacağız. Her ikisinin de oynama ihtimali yüksek

18 Ağustos 2013 Pazar 13:21
Ferdinand ve İnsa Gaziantep maçında forma giyecek
Medical Park Antalyaspor'un 2 yeni transferi Anton Ferdinand ile İspanyol Natxo İnsa'nın, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçında forma giymesi bekleniyor. Takım arkadaşlarının 'Ferdo' diye çağırdığı Anton Ferdinand, idman açığını kapatmak için programının dışında da çalışıyor. Gaziantep maçında forma giymek istediğini ifade eden İngiliz futbolcu, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sözlerini dikkatle dinliyor.

GAZİANTEP HAZIRLIĞI BAŞLADI
İspanya'daki kamptan gelen ve hazır olduğunu ifade eden bir başka yetenekli futbolcu Natxo İnsa da idmandaki hırsıyla dikkati çekiyor. Gaziantep maçının hazırlıklarına dün akşam Hasan Subaşı Tesisleri'nde başlayan kımızı beyazlı takımda tüm oyuncular, forma kapmak için büyük rekabet içinde görünüyor. Ferdinand'dan daha hazır olan Natxo İnsa'nın, Gaziantep maçında görev alması bekleniyor. 2 oyuncunun, durumu cuma günkü son idmanın ardından netlik kazanacak. 

Son Güncelleme: 18.08.2013 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.