Eskişehir'de zor mesai

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirten Samet Aybaba, “Takım oyunu, mücadele ve kazanma arzusu bizi hedefe ulaştırır" dedi.

20 Eylül 2013 Cuma 12:02
Eskişehir'de zor mesai
Medical Park Antalyaspor, sezonun 5'inci haftasında yarın akşam (Cumartesi) deplasmanda Eskişehir'in konuğu oluyor. Bu maçın hazırlıklarını Ankara'da tamamlayan ve öğle saatlerinde Eskişehir'e geçen kırmızı beyazlı takım, kampta maç saatini beklemeye başladı. Cezalı oyuncusu bulunmayan Antalyaspor'da Saso Fornezzi, Musa Nizam ve Onur Tuncer'in sakatlıkları devam ediyor.

İNANÇLI VE KARARLIYIZ
Teknik direktör Samet Aybaba, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Tüm oyuncularımın idman performansı istenilen seviyede. Bunu sahaya yansıtmalarını istiyorum. Takım oyununun bütün özelliklerini uygulamaları gerekiyor. Kazanmayı daha çok istemek, mücadele etmek bize puan ya da puanlar kazandıracaktır. Bu konuda oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. İnançlı ve kararlıyız" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.09.2013 12:08
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporEskişehirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.