Dil sorununu önemsemiyor

Ignacıo Insa Bohıgues dil sorununu önemsemiyor.

14 Aralık 2013 Cumartesi 12:18
Dil sorununu önemsemiyor
MEDİCAL Park Antalyaspor'un sezon başında İspanya Celta Vigo'dan transfer ettiği Ignacıo Insa Bohiques, yerli ve yabancı takım arkadaşları ile dil açısından sıkıntı yaşasa bile bunu sorun etmiyor. İspanyol futbolcu çok önemli durumlarda tercümanı aracılığıyla düşüncelerini dile getiriyor.

Antalyaspor'un orta sahasında görev yapan Insa'yı, Elazığ'a hareket etmeden önce terminal otobüsünde çantasının üzerinde tek başına otururken görenler, "O arkadaşlarının dilinden, arkadaşları da onun dilinden anlamıyor. Ama buna rağmen hiç sıkıntı çekmiyor" yorumunu yapıyor. Insa da yarım Türkçesiyle "Arkadaşlarımı, Antalya'yı, Antalyaspor'u seviyorum. Gözlerimden bu anlaşılmıyor mu?" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 14.12.2013 12:29
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporFutbolBohiques
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.